Tagfelvétel


Amennyiben megragadott a ragadozó madarak szépsége és szívesen tennél valamit védelmükért vagy a solymászat iránt érzel elhivatottságot, a következő tagsági formák közül választhatsz:

1, Korra való tekintet nélkül várunk sorainkba RENDES TAG-ként minden érdeklődőt.

Ez a tagsági forma részvételi lehetőséget jelent minden egyesületi rendezvényre, várjuk tagjainkat az egyesületi vadászatokra, és részt vehetnek a tényleges madármentési munkálatokban is ahol megfelelő segítséget, információt és ismeretet kapnak aktív, az adott témakörben járatos tagjainktól. Amint a belépési díjad a számlánkra került, a tagsági igazolványodat postázzuk részedre. Minden tagunk felkerül a heti hírlevél listára, valamint igény esetén belépést kap a zárt fórumba. Felnőtt tagjainknak (18. életévét betöltött magyar állampolgár) lehetősége van továbbá bekerülni az egyesület közgyűlésébe. Belépéshez csupán a csatolt belépési nyilatkozat kitöltése, és továbbítása szükséges titkárunk felé, valamint az éves 7000 HUF tagdíj befizetése a mellékelt számlaszámra.

Fontos, hogy a tagsági viszony egy évre szól, mely a tagsági díj minden évi befizetéséve hosszabbítható meg. A tagsági viszony lejárta előtt értesítést küldünk, hogy esetleges tagságod fenntartása folyamatos maradjon.

2, Rendes tagjaink közül kerülnek ki a SOLYMÁSZ TAG-ok.

A solymász tagság eléréséhez alapvetően a solymászathoz szükséges jogi feltételeknek kell megfelelned, vagyis, solymászatra is érvényes vadászvizsgával és természetvédelmi vizsgával kell rendelkezned. Továbbá feltétel, hogy előzetesen nálunk rendes tagságod legyen, amely idő alatt megismered a solymászainkat, bekapcsolódsz aktívan az egyesületi munkába, eljársz a vadászatainkra, ahol megismerünk mi is téged, és segíteni tudunk a képzésedben. Ezt követően két solymász tagunk ajánlásával leszel a közgyűlés elé solymász tagnak beterjesztve. Solymász tagnak csak a küldött közgyűlés fog felvenni!

Minden tagunk számára kötelező az alapvető etikai szabályokat betartsa.

Vizsgák tekintetében segítséget találsz az Oktatás/Vizsgák menüpontban, vagy keresd meg titkárunkat a megadott elérhetőségek valamelyikén, illetve a beindított tanfolyamaink alkalmával.

Solymász tagjaink szintén rendelkeznek, minden rendes tagi joggal, tisztségekre választhatók, továbbá solymászként alanyi jogon aktívan részt vehetnek egyesületi vadászatainkon.

Tagsági viszony ebben a formában is egy évre szól és a tagdíj (15000 HUF) befizetésével évente automatikusan megújul, vagy nemfizetés esetén törlődik.

3,Pártoló tagság.

Ez a tagsági forma minden a céljainkat támogatni kívánó, de az egyesületi életben aktívan részt venni nem tudó szervezetek, vállalatok és magán személyek számára jött létre.

 

Érdeklődni lehet:

Kubista Nóra +36-30/428-4007

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az oldal sütiket (cookie) használ annak érdekében, hogy jobb szolgáltatást nyújthasson látogatóinak. Amennyiben az oldalt tovább böngészed, azzal elfogadod ezt!
Bővebb információt a lap alján (jobb oldalon), az Adatvédelem menüben találhatsz, kérünk olvasd el, és amennyiben az abban foglaltakkal nem értesz egyet, hagyd el az oldalt.
Köszönjük!